?

Har nu pratat med en trevlig kvinna på fertilitetsmottagningen och hon skulle skicka hem papper och som jag fattade även prover vi skulle ta hemma? Ett blodprov och ett spermietest, när de fått besked på proverna så skulle vi få tid hos en läkare... Lät ju väldigt smidigt om man får lämna in proverna själv, kanske inom några timmar...Får se vad som skickas hem.


Kommentarer
karin

Det låter lite skumt, då kan man ju skicka in någon annans blod (varför man nu skulle vilja göra det;)? Vi fick papper med hälsofrågor på posten och när de hade skickats in fick vi lämna blodprov på kliniken och spermieprov (får tas hemma och lämnas inom kort tid annars direkt på plats). Min kille cyklade med röret i armhålan, det skulle nämligen ha kroppstemp ;) Efter dessa prover blev vi kallade till läkare som då hade svar på proverna samt gjorde ultraljud på mig.

Det kan förstås se olika ut mellan olika landsting!

Kram

2013-08-14 @ 20:29:35
URL: http://villbli3.bloggplatsen.se
Ida

Va mycket smidigare än vad jag trott. Jag ringde i mitten av maj fick tid hos en kurator 11juni som pratade om allt praktiskt hur en utredning går till. Vi fick lämna prover då samtidigt. Sedan kom semestrarna i mellan. Så 1 augusti hade vi vår läkare tid och fick veta provsvaren. Så nu går jag för första gången på 2 år och längtar efter att mensen ska komma så jag kan börja min behandling. Håller tummarna att det kommer gå enkelt och smidigt för er med!

2013-08-14 @ 23:30:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

waitingforababy.blogg.se

En blogg om längtan efter att bli gravid och bilda familj, men när det inte är lika enkelt som för "alla" andra...

RSS 2.0