God jul!

Hoppas ni har en fin jul och att fler har plussat!? Går in i V.8 till helgen och mår fortfarande väldigt bra, oron kommer och går men jag försöker att bara vara glad! Ha en fortsatt god jul!

Symptom

Brösten är väldigt stora och tidvis ömma, jag är ofta törstig och magen krånglar, är hård och gasig och har svårt att gå på toa, dock känner jag inget direkt illamående endast dålig matlust och lite svårt att äta alls på morgonen. Får se om illamåendet dyker upp, det skulle faktiskt vara skönt för att verkligen få känna att det är på G därinne =)
 
V.6
 
Bebis

Ditt embryo är mellan 2 och 4 millimeter långt. Man mäter embryot från rumpa till huvud. Den har huvud, bål och ett anlag till hjärta. En del hals och bröstsegment har utvecklats till armar som sticker ut som små knoppar. Snart kommer armarnas skelett att växa fram och nästa vecka börjar benen utvecklas. Denna vecka är både öron- och ögonanlag synliga. Med ultraljud kan man redan nu se hjärtats tickande. ♥

Mår bra!

Ha haft pyttelite brunt igen, men det ska ju vara vanligt med små blödningar i början, känner mig dock orolig hela tiden och vill hoppa fram typ 10 veckor! Tänk vad många nygravida som måste gå runt och vara oroliga runt om i världen!

Update

Inget mer brunt/rosa har synts till =) Hoppas på en naturlig liten blödning, trevlig lördag på er!

Nej...

Imorse när jag var på toa kom det lite ljust bruna flytningar på pappret, och jag har inte lika ont i brösten... Känner mig så ledsen, ska jag få missfall när man äntligen blivit gravid! Blir så förbannad på kroppen och livet i så fall, så orättvist... återkommer...  :/

Läskigt

Jag har fortfarande svårt att fatta att jag är gravid och man är orolig varje gång man går på toaletten att man ska se blod... Försöker att inte oroa mig så mycket men det är svårt! Har haft kraftig molvärk då och då men brösten är inte lika ömma, antar att symtomen ändras från dag till dag. Hoppas det går bra för er därute och att ni plussar snart! 

Galet!

Tog ett digitalt test nyss och det visade gravid 2-3 v, stämmer bra med min beräkning =) Blir en augustibebis om allt går som det ska, är ju så tidigt ännu men jag vill ju ändå känna mig lycklig och verkligen tro på denna graviditet!
 
 
 

Så lycklig!!!!!!!

Tog ett test i morse och det visar PLUS!!!! Tydligt också =) Är sååå lycklig och orolig samtidigt, hoppas lillen verkligen "biter sig fast" ! Ska köpa ett digitalt också bara för att, och ikväll ska jag berätta för min kära man ♥♥♥
 
 

Avaktar....

 

Hoppas hoppas!!!

Har ont i magen tisvis och har haft ett tag nu, brösten är stora och ömma så jag inte kan ligga på mage! Maken har också komenterat mina svullna bröst =) Är jag inte gravid nu så är jag skengravid! Vill så gärna nu, men vågar inte ta ett test ännu, mensen kanske kommer under kvällen lr i morgon...
 
 

Ont!

I ca 2 veckor har jag haft väldigt ömma bröst, de har även blivit större och svullna! Jag brukar aldrig känna av något i brösten så detta ger mig ju lite hopp! Tog dock ett test i fredags som var negativt men är fortfarande en knapp vecka kvar till beräknad mens... hoppas ännu en gång!

waitingforababy.blogg.se

En blogg om längtan efter att bli gravid och bilda familj, men när det inte är lika enkelt som för "alla" andra...

RSS 2.0