V.35

Hejsan, hoppas ni har haft en bra helg! Jag gick in i V.35 i fredags och det börjar verkligen närma sig! Bara 5 veckor eller max 7 kvar! Helt galet! Lillen har ofta hicka och rör sig mycket, det ilar till mellan benen då och då för han ligger ju långt ner... Om några dagar börjar jag med hallonblads te, får se om man känner av någonting. Kram på er!

Barnmorskan

Halloj! Har varit hos barnmorskan i morse och allt såg bra ut, fina värden, fina hjärtljud och han ligger med huvudet ganska långt ner. Jag har gått upp 11 kg totalt och det känns ok, är mest mage känner jag... Börjar svälla lite nu också men kan fortfarande ha förlovning och vigselring utan problem, tycker mest det syns i ansiktet (tyvärr) =) Hur går det för er?

Glad midsommar!

Hoppas ni får en riktigt trevlig helg och att många barn blir gjorda! ;) Kram på er!

Snart redo...!?

Igår kväll såg jag att det var en liten droppe på ena bröstvårtan så jag testade att klämma lite och nu kommer det en ganska klar vätska från båda...kommer dock bara när jag klämmer vilket är bra. Känns lite skumt men ändå ett bevis på att vår lilla plutt snart är här!

Sommar

Gud vad det är härligt med sommar och denna värme! Hoppas vi får en fin sommar i år utan för mycket regn... Bebisen lever om för fullt i magen och det gör ont och spänner när jag försöker vända mig i sängen, annars mår jag fortfarande bra :) Nästan 10 kg upp och det känns helt ok, är ju inte så långt kvar nu! (V.32) Packade upp spjälsängen igår och skötbordet är på plats och första blöjorna inköpta, vill vara redo nu för man vet aldrig när lillen vill komma... Har köpt hallonbladste som jag tänkte börja dricka V.35, nu ska jag ut i solen, ha en bra dag! Och grattis till er som äntligen plussat!!Tankar

Jag har ju mått otroligt bra under hela graviditeten och jag kan inte låta bli att fundera om det är för bra för att vara sant, tänk om han har downs eller någon annan sjukdom som inte syns vid ultaljudet... Vi valde att inte ta KUB lr några andra tester då det kändes som en onödig risk när man längtat så länge! Och hur skulle man reagerat?? Antar att många såklart funderar över detta när man är gravid och det är väl något man får ta efter förlossningen om det skulle visa sig vara något fel...

waitingforababy.blogg.se

En blogg om längtan efter att bli gravid och bilda familj, men när det inte är lika enkelt som för "alla" andra...

RSS 2.0