Så störande!

Skickade in papper till försäkringskassan angående graviditetspenning för ett par veckor sedan, fick svar i fredags att de behöver komplettering på mina arbetsuppgifter trots att jag skickade med 1 1/2 A4!!! Och i samma kuvert låg moderskapsintyg och intyg från chefen vilket de fått !!?? Blir galen, jag har aldrig behövt ha någon kontakt med försäkringskassan och det börjar ju bra...

Härligt!

God morgon, oj så härligt det är att dagarna har blivit ljusare och att solen visar sig oftare! Längtar till värmen kommer igång, sen till bebis såklart! Jag känner tydliga rörelser i magen nu, speciellt sena kvällar och mornar, jättemysigt! Hoppas ni har haft en bra helg därute och att fler har fått plus på Stickan :)

V.20

Jag känner efter, puttar och pratar med magen men känner nästan inget... små puffar har jag kännt men vill ha meeeer! =)
 
 

Lycka!

Allt såg bra ut och nu ska jag njuta av detta lilla mirakel, vår son!Spännande!

2 dagar kvar till RUL, gah så spännande!

Namn?

Vad tycker ni om prinsessan Madeleines val av namn? Jag gillar det det inte... heter inte en av de elaka systrarna i Askungen något liknande =) ? Vi har en del namn som vi gillar här hemma men det är väldigt svårt! Vi ska iaf ta reda på könet om det går så då kan man ju börja fundera ordentligt
 
Bild från svenskdam.se
 

Nedräkning

1 1/2 vecka kvar till Ul, känns spännande och nervöst! Tänk om det inte är någon bebis i magen eller om den inte lever!? Att man ska ha så lätt att tänka negativt och vara orolig... suck!

waitingforababy.blogg.se

En blogg om längtan efter att bli gravid och bilda familj, men när det inte är lika enkelt som för "alla" andra...

RSS 2.0