V.30

Jag är i V.30 och har bara 4 arbetsdagar kvar! Gud så härligt! Kommer nog bli lite kämpigt i sommar med värme, svullen kropp och otymplig som man börjar bli... Men det är det värt såklart! Ska greja i trädgården, sola och äta isglass :)

Underbart

Vissa stunder får jag verkligen känna på magen eller kika i spegeln för att se att jag faktiskt är gravid! Känns så overkligt ibland och jag är så otroligt lycklig över denna graviditet! Så många försök, sån oro  och sån längtan men tillslut blev det min tur! Hoppas det går bra för er därute som fortfarande kämpar! 

V.29 är jag i nu


Vem är du därinne?God morgon!

Usch vilket trist väder vi verkar ha i hela landet, grått och regnigt! Läste en väderprognos inför sommaren och enligt den ska det bli en varm MEN blöt sommar... Jag hoppas på "lagom värme för en höggravid" men inte så mycket regn!

Hej!

Förlåt! Har glömt att skriva här på ett tag... Allt går jättebra iaf! Magen är ganska stor nu och det är lite drygt att tex knyta skorna :) Har ca 13 pass kvar att jobba innan jag går hem, längtar! Fick beviljad graviditetspenning vilken känns jätteskönt! Hur går det för er därute?? 

waitingforababy.blogg.se

En blogg om längtan efter att bli gravid och bilda familj, men när det inte är lika enkelt som för "alla" andra...

RSS 2.0