Dagens

Tog detta ÄL test i morse, är ju något på G... frågan är om ägget släpper? Väntar spänt på samtalet ang testerna...
 
 

Snart så...

Denna vecka borde vi få svar på proverna, känns lite nervigt! Tänk om man får svart på vitt att vi inte kan få barn... då vet jag inte hur man reagerar! :/ Hoppas såklart proverna ser bra ut och att det bara tar lite tid för oss...  Återkommer...

Inget nytt...

Inget nytt har hänt, väntar bara på provsvaren... 4 nära vänner och familjemedlemmar ska ha barn i stort sätt vilken dag som helst, jättekul men också jättejobbigt! Tror några i familjen börjar fatta att det är svårt eller tar tid för oss att bli gravida då jag nämt förr att jag slutat med p piller men jag är fortfarande inte gravid, varför det är så jobbigt att fråga och prata om detta vanliga ämne kan man ju undra?!

Inget ännu...

Fortfarande inget svar på provet...vääääntan! Hur går det för er då? Jag känner mig lite deppig för övrigt, undrar om det är hösten som bidrar? Jag gillar annars hösten väldigt mycket... Bara kämpa på ;)

Segt!

Jag är så nyfiken på mitt provsvar! Men det borde se ok ut eftersom hon sa att de skulle ringa fort om det var något som såg väldigt konstigt ut annars väntar de in makens prov och ringer sen för tidsbokning... Men självklart kan man inte låta bli att oroa sig!

Bra skrivet!

Gillar detta, från senaste Amelia, här kommer en del av artikeln...
 
 
 
 
 

Jävla skit!

Mensen kom idag, sjääääälvklart! Är så jävla less på att man aldrig blir på smällen, varför ska det vara så svårt för oss?! Har haft en dålig vecka över lag så detta bättrade ju inte på direkt! Blä, hoppas ni har en bättre vecka än mig!

Hängbroar?!

Nu börjar dagarna närma sig mens och jag går och oroar mig för att jag ska känna "känslan" att den är på G, mitt prov är ju inlämnat men maken ska lämna sitt om en vecka, om mensen kommer nu så känns det iaf bra att vi har en utredning på gång.
 
Läste lite mer om dessa "hängbroar" vid ÄL och jag kan inte minnas att jag nånsin haft liknande?! Hm, är nog verkligen något som är knas...
 
 

waitingforababy.blogg.se

En blogg om längtan efter att bli gravid och bilda familj, men när det inte är lika enkelt som för "alla" andra...

RSS 2.0